Avui obert: 08:30-21:00
Demà obert: 08:30-21:00

Homeopatia

per Judit Boldú

L'homeopatia és un mètode terapèutic experimental, alternatiu, totalment natural i compatible amb la medicina convencional. Persegueix la curació del malalt administrant dosis baixes o infinitessimals de substàncies medicamentoses que, subministrades a subjectes sans a dosis altes, provocarien símptomes semblants als originats per la malaltia.

No hi ha malalties sinó malalts i cada individu malalt presenta un conjunt de símptomes característic de "la seva malaltia". El diagnòstic homeopàtic de la malaltia és individualitzat i el tractament homeopàtic deu adaptar-se específicament a cada malalt.

L'homeopatia és una rellevant branca de la medicina basada en l'ús de medicaments d'origen natural que no comporten contraindicacions, ni efectes secundaris. Actualment, presenta una vitalitat i una expansió admirables.

A la farmàcia Alsina li aconsellem professionalment sobre medicina homeopàtica, disposem d'un ampli estoc de productes i li podem aconseguir qualsevol altre producte homeopàtic que pugui necessitar en poc temps.

Preu