Avui obert: 08:30-21:00
Demà obert: 08:30-21:00

Control de pes: dietes personalitzades.

per Josep Maria Alsina
per Cecilia Leon

Una dieta sana li brinda molts beneficis, ajudant-li a prevenir o mitigar possibles problemes de salut, mantenir o millorar el seu aspecte físic i augmentar la seva qualitat de vida.

A la farmàcia J.M. Alsina li proporcionem consell dietètic expert, assessorant-li nutricionalment perquè la seva dieta sigui controlada i saludable i controlant periòdicament els resultats obtinguts.

Pensant en les seves necessitats, disposem d'una àmplia i cuidada selecció de productes dietètics, aliments complementaris i suplements nutricionals de les marques més prestigioses del mercat.

Posem a la seva disposició els serveis d'una dietista especialitzada que li assessorarà sobre la dieta que més li convé. Sol·liciti'ns cita.

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Si practica esport de forma intensa -com a professional o com aficionat- deu saber que en la Farmàcia J.M. Alsina estem implicats de forma directa i activa en la competició esportiva i que volem estar a prop seu, informant-li amb detall sobre qualsevol dubte que pugui tenir en relació a com preservar la seva salut i incrementar el seu rendiment físic.

Aconsellem sobre la millor dieta possible conforme a les seves necessitats i sobre els suplements nutricionals que requereix la realització d'exercici físic exigent. Disposem dels coneixements i dels productes adequats per proposar-li una dieta saludable, equilibrada i amb els suplements nutricionals necessaris.

Amb la col·laboració de INFISPORT elaborem dietes personalitzades en funció de l'esportista i de l'esport que realitza.

                

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
Preu